top of page

MASSUZA SESSIES

DUUR VAN EEN SESSIE

Massuza sessies zijn te boeken voor 50, 75 en 90 minuten. Tijdens alle sessies masseer ik je rug, nek, schedel, schouders, armen en handen. Bij de 75 minuten sessie zal ik desgewenst ook je benen en voeten masseren. Wanneer je kiest voor anderhalf uur kunnen we verder uitbreiden zoals jij wilt, of wat zich onder mijn handen aandient. Denk hierbij aan een gezichtsmassage of de voorzijde van je bovenlichaam. Of ik zal nog verder intunen op bepaalde gebieden, zoals onderrug of nek.

Een Massuza sessie is altijd op maat ingericht naar jouw behoefte en dat van je lichaam.

TARIEVEN

Massuza sessie 50 minuten - €50
Massuza sessie 75 minuten - €75
Massuza sessie 90 minuten - €85

 

Massuza Maternity sessie 90 minuten - €90 
(voor zwangere vrouwen in hun tweede of derde trimester)

 

Massuza drie maanden programma - €495

 

Massuza cadeaubonnen beschikbaar voor ieder gewenst bedrag

cadeaubon.jpg

PRAKTISCH

DUUR VAN EEN SESSIE

Massuza sessies zijn te boeken voor 50, 75 en 90 minuten. Tijdens alle sessies masseer ik je rug, nek, schedel, schouders, armen en handen. Bij de 75 minuten sessie zal ik desgewenst ook je benen en voeten masseren. Wanneer je kiest voor de meest complete Massuza ervaring van anderhalf uur kunnen we verder uitbreiden zoals jij wilt, of wat zich onder mijn handen aandient. Denk hierbij aan een gezichtsmassage of de voorzijde van je bovenlichaam. Of ik zal nog verder intunen op bepaalde gebieden, zoals onderrug of nek. Lees hier meer over mijn Massuza methode.

Een Massuza sessie is altijd op maat ingericht naar jouw behoefte en dat van je lichaam.

TARIEVEN

Massuza sessie 90 minuten - €100
Massuza sessie 75 minuten - €85
Massuza sessie 50 minuten - €60

 

Massuza Maternity sessie 90 minuten - €100
(voor zwangere vrouwen in hun tweede of derde trimester)

 

Massuza cadeaubonnen zijn beschikbaar voor ieder gewenst bedrag

cadeaubon.jpg
LOCATIE HAARLEM NOORD

Van maandag t/m vrijdag geef ik de Massuza sessies vanuit uit mijn fijne huis in Haarlem Noord. 

Massuza Body & Soul Studio

Queriodostraat 27

2024HD Haarlem

LOCATIE HAARLEM CENTRUM

Op woensdag, donderdag en zaterdag bied ik de massage sessies aan vanuit de holistische schoonheidssalon Skin District (locatie Koningsstraat 51, Haarlem). Let op: deze sessies zijn te boeken via de website van Skin District. Of stuur mij een bericht met de gewenste datum en tijd (tussen 9 en 20 uur)

EERSTE MASSUZA SESSIE

Voor een Massuza sessie hoef je niets speciaals te doen of mee te brengen. Het is prettig als je stipt bent, dan hebben we alle tijd. Ik zal je vragen om al je sieraden af te doen en je telefoon op stil te zetten. Tijdens de sessie zul je ontkleed zijn, alleen je onderbroek houd je aan. Vanwege het gebruik van massage olie raad ik je aan niet je allerduurste of meest delicate kleding te dragen. Na afloop van de sessie zul je je volledig ontspannen voelen. Het is niet zo dat je niets meer kunt of wilt doen, maar het is wel fijn als je lekker een beetje in die 'vertraging' kunt blijven hangen. Geniet er lekker van!

Duur van een sessie
Tarieven
Locatie
Eerste sessie
Cadeaubon
bottom of page